Ondanks een nooit geziene inzet van de jonge thuisploeg blijft SKS zonder punten.  Lieven Verheyen, de nieuwe SKS-coach, had er alles aan gedaan om het team nog klaar te stomen voor de confrontatie tegen een sterk Oosterzonen B.  Het mocht niet baten : eindstand 1-2.

De bezoekers kregen al na 5' een kans langs Van den Brande Lukas, die net overkopte.  De thuisploeg antwoordde met een pegel van Verloo die net over doel zoefde. 

Usfu deed de paal trillen bij doelman Jens Maes, maar de bal ging er niet in (32'). Scoren deed Rens wel, die kon op hoekschop binnenkoppen, (0-1, 35').

Net na de pauze kwam Cannaerts alleen voor het thuisdoel, maar trapte net naast (46').  Max Van Grieken kreeg in de 55' een open kans, maar lobte over  Wagemans buiten.

Oosterzonen bleef drukken.  Rens tikte in een geharrewar de 0-2 binnen.  Match gespeeld dachten de bezoekers, maar in de eindfase maakte Heylen binnen de 16 een zware fout op Nuyens.  Rood en de bezoekers met 10 verder.  Schenck zette de strafschop perfect om, 1-2. 

SKS wilde kost wat kost nog een punt uit de brand slepen. Tevergeefs. Het bleef op 1-2, de eindstand.

'Veel inzet van de jongens, de juiste attitude, maar geen prijs'

'De jongens hadden enorm veel inzet, de juiste attitude, maar kregen hiervoor geen prijs vanavond', reageert een teleurgestelde SKS-coach Lieven Verheyen. 'Dat doet pijn. Maar ik ben toch heel content.  Bij de rust maar 0-1, het hadden er meer kunnen zijn. Het verschil zit in onze efficiëntie bij stilstaande fases.

Ik ben dankbaar voor alle spelers, onze technische staf Werner en Filip, het bestuur en onze trouwe supporters. Er zit vuur in het team, daar blijven we op bouwen.  Volgende zondag wacht de verplaatsing naar Exc. Bouwel.  Ik verwacht een positieve omwenteling.' 

Een superblije Ken Thijs, trainer Oosterzonen B, begon met z'n team een feestje in de lokale kantine, gevolgd door een stapje in de wereld om en rond Oosterwijk... (gvn)

NB. De einduitslag is wel degelijk 1-2.  Foutief vermeld bij de kbvb en nationale pers, die 2-0 aangeven.